lolo عضو مميز
العمر : الاجل المحدد الدولة : مصر عدد المساهمات : 3907 نقاط : 5015 تاريخ التسجيل : 15/05/2011
| موضوع: دجاج مكعبات محمرة بالصوص الإثنين مارس 26, 2012 9:51 pm | |
| دجاج مكعبات محمرة بالصوص ---------------------
:lol: :lol: :lol:
**المقادير والطريقه
- مقدار من صدور الفراخ مقطعه مكعبات صغيرة
- ونتبلها ب ( ملح وبهارات مختلفة , كزبرة , كركم , فلفل أسود , كمون ,,,,, )
- نتركها فى التتبيله بعض الوقت ، و نجهز الزيت للقلي
- نغمس قطع الفراخ بالبيض المخفوق ، ثم في الدقيق
- ثم نحمرها في الزيت
- نخرجها على ورق لامتصاص الزيت
:lol: :lol: :lol:
** مقاديرالصوص
- بصلة مفرومة - ثوم مفروم
- بصل أخضر مقطع صغير
- جزر مبشور أو مقطع قطع طولية رفيعة
- فلفل بارد مقطع قطع طولية رفيعة
- كرنب حسب الرغبه :lol: :lol:
* طريقه الصوص
- نضعها كلها في زيت زيتون ونشوحها حتى يتغير لونها ..
- نجهز ملعقتين كبيره نشا أبيض ونذوبه في 2 كوب ماء
- نضيف له ( ملعقة كاتشب ,, ملعقة صويا صوص , ملعقة خل أبيض أو اسود )
- نخلطهم مع بعض جيدا ونصبهم على خليط البصل الموجود على النار
- ونحركهم كويس حتى يثقل الخليط ، و نضيف مكعب مرقه ..
- اضيفي قطع الفراخ وحركيها حتى تتجانس المكونات مع بعض تقريباً عشر دقايق
على نار هادئة
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: | |
|
رؤية قسم الأسرة والطفل- الاشغال الفنيه ,, والأزياء والموض
العمر : -- الدولة : مصــر التوقيع : لا إله إلا الله محمد رسول الله عدد المساهمات : 3071 نقاط : 5514 تاريخ التسجيل : 13/05/2010
| |
lolo عضو مميز
العمر : الاجل المحدد الدولة : مصر عدد المساهمات : 3907 نقاط : 5015 تاريخ التسجيل : 15/05/2011
| موضوع: رد: دجاج مكعبات محمرة بالصوص الثلاثاء مارس 27, 2012 8:52 pm | |
| شكرا لكى رؤيه على مرورك الكريم
:hGign: | |
|
HoDHoD عضو جديد
العمر : عمر فى الخير الدولة : مصر عدد المساهمات : 158 نقاط : 166 تاريخ التسجيل : 16/12/2011
| موضوع: رد: دجاج مكعبات محمرة بالصوص الخميس مارس 29, 2012 6:06 pm | |
| | |
|
fola عضو جديد
العمر : حسب اراده المولى الدولة : مصر عدد المساهمات : 62 نقاط : 71 تاريخ التسجيل : 10/11/2011
| |
dodo عضو جديد
العمر : بيد الله الدولة : مصر عدد المساهمات : 42 نقاط : 56 تاريخ الميلاد : 08/02/1992 تاريخ التسجيل : 16/01/2012 العمر : 32
| موضوع: رد: دجاج مكعبات محمرة بالصوص الأحد أبريل 15, 2012 3:22 pm | |
| | |
|